Skip to content Skip to footer

Ce presupune proiectul ,,Fermier în Țara mea”?

Proiectul „Fermier în țara mea” a pornit din dorința de a contribui la dezvoltarea sustenabilă a sectorului agroalimentar. Cum acest obiectiv poate fi atins numai prin acțiuni la nivelul întregului lanț agroalimentar, prin proiectul „Fermier în țara mea” ne-am propus să construim cadrul propice dezvoltării unei comunități de fermieri, procesatori și experți din diferite domenii, în cadrul căreia aceștia să împărtășească cunoștințele și experiențele acumulate de-a lungul anilor și astfel să creeze parteneriate de lungă durată care să contribuie la dezvoltarea de produse și servicii adaptate nevoilor actuale ale consumatorilor, ținând cont totodată și de impactul pe care activitățile din domeniul agroalimentar îl au asupra mediului.

Ținem cont de preferințele consumatorilor, ne dorim ca aceștia să aibă acces la produse alimentare sănătoase și provenite din surse sigure, motiv pentru care acordăm o atenție sporită procesului de producție, asigurând cel mai înalt nivel de calitate. Ne dorim ca prin intermediul proiectului „Fermier în țara mea” să dezvoltăm întregul lanț de producție, asigurând totodată calitatea, autenticitatea și trasabilitatea produselor agroalimentare. Grupul Carmistin a construit o echipă de experți din diverse domenii, care va contribui la dezvoltarea acestei comunități, la dezvoltarea partenerilor și, implicit, la dezvoltarea durabilă a sectorului agroalimentar.

Mihai Ghintuială, Coordonator Proiect ,,Fermier în țara mea”

Proiectul ,,Fermier în Tara mea"

Prin proiectul „FERMIER ÎN ȚARA MEA”, CARMISTIN își dorește să împărtășească cunoștințele acumulate, pentru a dezvolta împreună cu părțile implicate sectorul agroalimentar prin abordări durabile și să contribuie la îmbunătățirea nivelului productivității și digitalizării agriculturii.

Office

Willbrook Platinum Business Sos.București-Ploiești 172-176

Copyright 2023 Fermier în Țara Mea. Toate drepturile rezervate.